Scroll to top

Termeni și condiții

Introducere
Acest site livrează bunuri și oferă servicii atât în mod gratuit cât și contra cost.  Bunurile și serviciile sunt furnizate de Fundația Interetnică pentru Cultură și Artă „Ion Ghelu Destelnica” .
Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni și condiții (termeni de utilizare). Dacă nu sunteți de acord cu vreunul dintre acești termeni, atunci vă rugăm să nu utilizați acest site!
Acest site este administrat de Fundație, iar Fundația își rezervă dreptul, din când în când, cu sau fără a vă anunța, să schimbe acești termeni de utilizare într-un mod unic și absolut discret. Versiunea cea mai recentă a acestor termeni de utilizare poate fi revizuită accesând link-ul “Termeni și Condiții” situat în partea de jos a site-ului Povestitorul (povestitorul.ro). Versiunea cea mai recentă a termenilor de utilizare va înlocui toate versiunile anterioare. A utiliza acest site după schimbările făcute, înseamnă că sunteți de acord cu toate aceste schimbări.

Negarea și limitarea răspunderii
Sunteți de acord că utilizarea site-ului va fi pe riscul dvs. În cea mai mare măsură permisă de lege, Fundația, directorii, angajații și agenții acesteia declină toate garanțiile, exprese sau implicite, în legătură cu site-ul și cu utilizarea acestuia. Fundația nu oferă garanții sau reprezentări cu privire la exactitatea sau caracterul complet al conținutului acestui site sau al conținutului oricăror site-uri web legate de site și nu își asumă nici-o datorie sau răspundere pentru niciunul dintre acestea:
I. erori, greșeli de scriere sau inexactități ale conținutului;
II. vătămări corporale sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesarea și utilizarea site-ului nostru;
III. orice acces neautorizat la serverele noastre securizate și / sau orice alte informații personale și / sau informații financiare stocate pe acestea;
IV. orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de pe site-ul (urile) nostru;
V. orice dificultăți, viruși, cai troieni sau altele asemenea care pot fi transmise către sau prin intermediul site-ului nostru de către orice parte/ sau (V) orice erori sau omisiuni în orice conținut sau pentru orice pierdere sau deteriorare de orice fel ca urmare a utilizării oricăror conținuturi postate, trimise prin e-mail, transmise sau puse la dispoziție în alt mod prin intermediul site-ului web.
Fundația nu justifică, aprobă, garantează sau își asumă răspunderea pentru orice produs sau serviciu anunțat sau oferit de către o parte prin intermediul site-ului sau al oricărui site hyperlink sau prezentat în orice banner sau altă publicitate, iar Fundația nu va fi parte la sau în orice fel să fie responsabilă pentru monitorizarea oricărei tranzacții între dvs. și furnizorii de produse sau servicii terțe. Ca și în cazul achiziționării unui produs sau a unui serviciu prin orice mediu sau în orice împrejurare, ar trebui să utilizați cea mai bună judecată și să fiți atenți atunci când este cazul.
Sunteți de acord să apărați, să asigurați și să păstrați inofensiv Fundația, directorii, angajații și agenții, din partea și împotriva oricăror revendicări, daune, obligații, pierderi, datorii, costuri sau datorii și cheltuieli (incluzând dar a nu se limita la ordinele avocaților), care rezultă din:
I. utilizarea și accesul la site-urile Web;
II. încălcarea oricărui termen al acestor termeni de utilizare;
III. încălcarea dreptului terților, inclusiv, fără limitare, drepturi de autor, proprietate sau drept de confidențialitate; sau (IV) orice afirmație conform căreia unul dintre drepturile dvs. de utilizator a cauzat daune unei părți. Această obligație de apărare și de despăgubire va supraviețui acestor termeni de utilizare și utilizării de către dvs. a site-urilor Web.

Proprietate intelectuală
Puteți stoca, imprima și afișa conținutul furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu aveți dreptul să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți în alt mod, în orice format, conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici să utilizați astfel de conținut în legătură cu orice afacere sau întreprindere comercială. Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală pe site și conținutul său (inclusiv, fără limitare, designul site-ului, textul, grafica, logo-urile, pictogramele, imaginile și toate software-urile, bazele de date și codul sursă conectat la site) sunt deținute sau licențiate pentru noi sau pentru Fundație.

Plasarea comenzii
Toate serviciile și informațiile gratuite sunt oferite ca atare (as it is) și le puteți accesa după bunul plac, cu condiția să nu încălcați prezentul document. Pentru serviciile contracost, după ce ne trimiteți o comandă, vă vom trimite o confirmare prin e-mail cu detalii despre comandă. De asemenea, vă vom contacta telefonic pentru confirmare. În cazul în care observați că orice informație despre confirmarea comenzii nu este cea așteptată, puteți să ne contactați sau să anulați imediat comanda.
Asigurați-vă că adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care îl furnizați sunt corecte și căsuța dvs. poștală este în stare bună de funcționare, deoarece toată corespondența privind comanda dvs. este trimisă la această adresă.
Informațiile personale incorecte pot duce la probleme sau la întârzieri în livrarea bunurilor sau la executarea serviciilor, prin urmare, asigurați-vă că ați introdus adresa corectă, adresa de e-mail și numărul de telefon de contact atunci când comandați.
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul fără notificare în cazurile în care livrarea nu este posibilă din cauza circumstanțelor pentru care dumneavoastră sunteți responsabil (Nu răspundeți la telefon timp de 3 minute la niciunul dintre cele două apeluri telefonice pe care le vom realiza. Dacă nu răspundeți la primul apel, vă vom apela a doua oară, după cel puțin 5 minute de la primul apel).

Donațiile
Este posibil ca intermediul acestui site să fie livrate bunuri sau să fie prestate servicii gratuite exclusiv către cei care au realizat donații pentru fundație prin mecanismele puse la dispoziție în acest site sau pe altă cale. Donațiile pot duce la oferirea gratuită a unor bunuri sau la prestarea gratuită a unor servicii dar nu implică nicio obligație implicită a Fundației de a face aceasta. Oferirea gratuită de bunuri sau prestarea gratuită de servicii către donatori este un privilegiu acordat de Fundație și nu un drept al donatorului. Obligația Fundației și garanțiile pentru primirea bunurilor ori pentru prestarea serviciilor apare doar în cadrul relației comerciale dintre dumneavoastră și Fundație, atunci când dumneavoastră cumpărați.

Plățile
Atât pentru relațiile comerciale cât și pentru donații, acceptăm următoarele forme de plată :
– Transfer Bancar;
– Carduri de credit / de debit: Visa și Mastercard sunt acceptate.

Legislația și jurisdicția
Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretate în conformitate cu legile României.

Dispoziții finale
Acești termeni și condiții se completează cu Politica de Confidențialitate (Private Policy)