Scroll to top

Cursuri de storytelling

Folosirea unei povești puternice este o metodă eficientă de a convinge oamenii să creadă sau să facă ceva, pentru că se știe că o poveste bine construită poate crea o conexiune emoțională cu ascultătorul și poate fi mult mai convingătoare decât simple fapte sau argumente.

O poveste captivantă poate atrage atenția publicului tău și poate păstra interesul lor mult mai mult decât o prezentare sau discuție obișnuită. Cu alte cuvinte, tehnica de storytelling te poate ajuta să-ți menții audiența implicată și să le transmiți mesajul cu mai multă eficacitate.

O poveste puternică poate fi mult mai memorabilă decât o listă de fapte sau o prezentare obișnuită. Atunci când transmiți informații prin intermediul unei povești, poți face mai ușor ca publicul să-și amintească și să rețină ceea ce ai spus.

De asemenea, storytelling-ul poate fi utilizat pentru a crea o poveste puternică în jurul mărcii tale sau a afacerii tale. Sau, de ce nu, în cadrul strategiei tale de personal branding. Această poveste poate fi utilizată pentru a comunica valorile tale și misiunea ta ori a companiei tale, precum și pentru a construi o relație cu clienții și potențialii clienți.

În acest scop, echipa „Povestitorul” vă oferă în această pagină cursuri și ateliere de storytelling.

Strategiile specifice predării disciplinei opționale Storytelling

Domeniul tematic al programului pentru dezvoltare profesională continuă:
Educaţie nonformală, extraşcolară şi extracurriculară

Buget de timp: 40 ore
Componenta teoretică: 12 ore
Componenta aplicativ-practică: 24 ore
Componenta evaluativă: 4 ore

În acest moment nu avem programată nicio sesiune a cursului. Dacă doriți să primiți informații despre datele calendaristice în care organizăm cursul, modul de desfășurare – online sau în sală, localitatea, costurile și gratuitățile, vă rugăm să completați formularul de la link-ul de mai jos!

 

emil

Trainer
Emil LAZĂR